Ιστοσελίδες, με ταυτότητα.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενούμε κάθε είδους ιστοσελίδα, E-Shop, διαδικτυακή εφαρμογή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Παρέχουμε Shared Web, VPS & Dedicated Servers για οποιαδήποτε εφαρμογή μας ζητήσετε.

99.9% Uptime

Η ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα online.

Αστραπιαίες Ταχύτητες

Αφήστε τους αργούς χρόνους φόρτωσης πίσω σας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Είμαστε πάντα δίπλα σας σε οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίσετε.
Ασφάλεια, Ταχύτητα, Αξιοπιστία

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας μας:

Προσφέρουμε πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων και cloud υποδομών, για κάθε χρήση. Εγγυούμαστε για την αξιοπιστία και την ασφάλεια των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Unlimited Web Hosting

Για κάθε είδους ιστοσελίδα και μικρομεσαία E-Shops.

VPS Hosting (Semi-Dedicated)

Για πιό απαιτητικές εφαρμογές και μεγαλύτερα E-Shops.

Dedicated Cloud Hosting

Για πολύ απαιτητικές χρήσεις και βαριές διαδικτυακές εφαρμογές.

OUR SERVICES

Διαλέξτε το αγαπημένο σας domain name.

We work on a wide range of building typologies and projects
Papanikolaou Technology Hosting

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Υποστήριξη Πελατών

Είμαστε δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε. Η ομάδα έμπειρων μηχανικών σας βρίσκεται στο πλευρό σας για κάθε πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Αστραπιαίες Υποδομές

Δοκιμάστε τους πλήρως NVMe - SSD servers μας, με αστραπιαίες ταχύτητες φόρτωσης και κορυφαία αξιοπιστία, ώστε να μήν περιμένετε ποτέ ξανά να φορτώσει η ιστοσελίδα σας.

Ασφάλεια Συστημάτων

Με συστήματα Anti-DDOS, Anti-SPAM, Imunify Antivirus και πολλά άλλα, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια των υποδομών μας. Να είστε σίγουροι πως το πρότζεκτ σας βρίσκεται σε κάλά χέρια.

Καμία Κρυφή Χρέωση

Δε θα σας κλειδώσουμε ποτέ σε συνδρομές ορισμένου χρόνου, μπορείτε να ακυρώσετε τισ υπηρεσίες σας όποτε θελήσετε χωρίς καμία ποινή.

99.9% Uptime

Με πολυδρομολογούμενα δίκτυα, load balancing clusters και παρακολούθηση 24/7, εγγυούμαστε πως οι υπηρεσίες σας θα είναι online όποτε τις χρειαστείτε.

Άμεση Αναβάθμιση

Με συστήματα Anti-DDOS, Anti-SPAM, Imunify Antivirus και πολλά άλλα, να είστε σίγουροι πως το πρότζεκτ σας βρίσκεται σε κάλά χέρια.

Λίγα λόγια για εμάς.

Έρχεστε από άλλο πάροχο υπηρεσιών cloud?

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά τη μεταφορά των δεδομένων σας σε δικές μας υποδομές.

Μεταφέρουμε τα δεδομένα και τις λειτουργίες των ψηφιακών σας υποδομών από οποιοδήποτε πάροχο σε εμάς, χωρίς καμία διακοπή υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε αδιάλλειπτα.

*Η υπηρεσία παρέχεται μόνο για cPanel servers.

Φιλικοι Προς Το Κλίμα

100% Πράσινες Υποδομές

Τα Datacenter που παρέχουν τις υπηρεσίες μας είναι 100% συμμορφωμένα με ευρωπαικά πρότυπα
και φροντίζουν το περιβαλλοντολογικό τους αντίκτυπο να έχει άθροισμα 0.
Έχετε Απορίες;

Συχνές Ερωτήσεις

Η φιλοξενία διαδικτύου είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο. Ο πάροχος φιλοξενίας είναι η επιχείρηση που προσφέρει τους πόρους και την υποδομή για να είναι δυνατή η δημοσίευση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο.

Το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρουμε, διαμορφώνεται αναλόγως με τις ανάγκες που έχει ο εκάστοτε πελάτης μας. Το πιό οικονομικό πακέτο που προσφέρουμε ξεκινάει από 5.99 Ευρώ μηνιαίως και ανεβάινει σταδιακά, ώστε να αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.

Η κατασκευή και η διατήρηση μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη κάθε επιχείρισης, είδικα στην εποχή που ζούμε. Το να έχετε εταιρική ιστοσελίδα θα μπορούσε να σας βοηθήσει στα εξής:

  • Να προωθήσετε τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας
  • Να έχετε επαφή με υποψήφιους πελάτες
  • Να χτίζετε εμπιστοσύνη για την εταιρία σας
  • Να μπορείτε να ανταγωνιστείτε μεγαλύτερες επιχειρήσεις

Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε, προσφέρουμε λύσεις για όλη την ψηφιακή ταυτότηα μιας επιχείρησης. Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.